Planera inför en solsemester

Redan nu är det dags att börja planera inför solsemestern i sommar. Passa på att boka flyg och hotell långt innan det är dags att åka för att få ett så bra pris som möjligt.

Ju närmare avresedatum du kommer desto dyrare brukar allting bli. Ibland kan du ha tur och hitta en sista minuten-resa till ett rabatterat pris, men oftast blir valmöjligheterna väldigt få.

Kläder

Att ha med sig nya fina kläder på semestern är för många ett måste. Du kan inhandla dina semesterkläder redan nu för att slippa stressen med att göra det när det börjar närma sig avresa. Det finns massor av fina sommarkläder och bikinis att hitta på nätet. Köp något nytt redan nu så är det ur världen och du kan fokusera på andra saker, så som att boka flyg och hotell och kolla upp aktiviteter som kan göras under resan.

Covid-19

Vi har fortfarande en pandemi i världen och en del platser är svårare att komma till än andra med anledning av de olika restriktioner varje enskilt land har. Var noga med att ta reda på vad som gäller i det landet du ska åka till så att du inte kommer dit och blir nekad inträde och hemskickad, eller försatt i långvarig karantän.