Semestra och bo på hotell i Sverige

Det börjar vara dags att planera sommarens semester och varför inte ta och stanna kvar i vårt underbara land Sverige. Det finns gott om smultronställen att besöka och om du väljer något av de större städerna så finns det gott om shopping och sevärdheter att uppleva.

Varför inte välja Kalmar?

Varför inte välja flyg Stockholm Kalmar och boka ett hotellpaket med teater som ingår. Under sommaren 2019 så kan du boka ett teaterpaket med boende och uppsättningen av den komiska farsen Trassel som under sommaren kommer att gå på Krusenstiernska Teatern. Skpådespelare och komiker som Robert Gustafsson, Mikael Tornving, Sussie Eriksson och Ola Forssmed så kommer ni att få en galen stund med många förvecklingar men också rafflande upplösningar.

Förutom teater så finns det mycket annat att uppleva i Kalmar förutom shopping så finns det en hel del sevärdheter att ta sig an när man besöker denna Småländska stad. På promenadavstånd från centrum så kan du hitta Kalmar slott där du får uppleva en 800-årig historia. Det var en försvarsanläggning som hade stor betydelse för Sverige. Det finns många andra historiska platser som Kalmar Domkyrka som invigdes 1682. Helt klart värt ett besök för den som är intresserad av kyrkor.

Sommar så innebär många evenageman i staden. Under Juni så förutom teaterföreställningen Trassel så pågår familjeföreställningen Findus flyttar ut. Den pågår under hela Juli och till början av Augusti. Gyllene Tider besöker Kalmar med sin avskedsförställning GT40 den 20 juli och helgen därefter så kommer Benny Andersson med sin orkester. Gyllene Tider håller till på Fredriksskans och BAO spela på Skälby.