Packa dina necessär och småsaker i en egen tygpåse

När du är på resande fot och ska packa för att bo på hotell underlättar det att ha ordning på alla kläder och produkter.

Att inte ha koll kan lätt leda till stress, och det är inte en trevlig känsla när vi reser. Sortera i olika påsar och fack är ett sätta att organisera packningen och på så sätt hålla ordning på allt. Känslan att komma fram till hotellet, öppna resväskan och ha underkläder i en påse, bikini i en annan och strumpor i en tredje. Det är att ha ordning i resväskan och du undviker ett stort störningsmoment i att inte hitta bland allt som ligger i oordning.

Ekologiska och återanvändbara tygpåsar

Det är ute att använda sig av plastpåsar, byt till återanvändbara nät- och tygpåsar i 100% ekologisk bomull. Kolla online efter snygga nätpåsar som hjälper dig mot ett organiserat liv. Använd till att sortera underkläder eller som necessär och packa ner dina produkter. Du kan även lägga frukt och grönt i dem för att slippa plastpåsen när du handlar. Komplettera med en tygpåse, som också är praktisk då den har flera innerfickor.

Se till att alltid ha dina ekologiska och återanvändbara nät- och tygpåsar nära till hands. För din egen skull och för miljön.

Posted in Okategoriserade